Legrand árváltozás 2019.11.18.-tól!

2019.11.11.

Tisztelt Partnerünk!                                                                       

                                                                                                                               

 

Mellékeljük a 2019. november 18-tól életbe lépő árlistánkat. 

 

Árlistánkba bekerültek új termékeink (PractiboxS kiselsoztószekrények, Valena Life/Allure Netatmo termékek, új Céliane keretek, USB-C töltőaljzatok), a többi termékünk ára - az esetleges korrekciókat kivéve - nem változott.           

 

Az árlistában jelöltük a megszűnő/készlet erejéig elérhető termékeket is.

 

Néhány szó az árlistánkba bekerült újdonságainkról: 

 

Az okos otthon megoldások területén  a NETATMO céggel közösen történt a Valena Life és Allure családok tovább fejlesztése,mely a kooperációnak köszönhetően a  Valena Life/Allure with Netatmo névvel lett ellátva. 

A meglévő kapcsolók újabb vezetékezés nélkül egy termékcserével – mely ugyanúgy illeszkedik stílusban a meglévő kapcsolókhoz - „okossá” tehetők. Az átalakítás/okosítás kivitelezhető lakásunk egyik helységében is, de akár az egész lakásunkra is kiterjeszthetjük. A kínálatban szerepelnek előre párosított szettek, és központi egységgel működtethető és bővíthető rendszerek is. Az új megoldásokkal megismerheti a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozóaljzatokat, melyek lehetővé teszik a világítás, a redőnyök és elektromos készülékek vezérlését, akár távolról is. Okostelefonról vezérelhető, a hozzá tartozó „Home + Control” alkalmazás pedig ingyenesen letölthető iOS és Android operációs rendszerekre is. A rádiós technológia a szerelvénybe süllyesztve található, mely lényegesen leegyszerűsíti a rendszer telepítését mindenki számára.

 

Új kiselosztó kínálatunk:

PractiboxS termékcsalád: 1-4 sorban, 4-72 modulban, 1 sorban akár 22 modullal lehet gondolkozni, tervezni az új kiselosztó családdal, amely egy új, egységes külalakkal is kellemessé teszi a megjelenést. Mindehhez PE+N elosztókapcsokat szállítunk.

Ezen kívül bekerültek az árlistánkba a nem olyan régen bevezetett, de annál nagyobb népszerűségnek örvendő RX3 család 4 pólusú elemei C10, C13, C16 és C20-as változatban, a DX3 Stop Arc íveszárlat érzékelő kismegszakítók és kombinált áram-védőkapcsolók, valamint az új, kedvező árú egyfázisú kapcsolóüzemű tápegységek 12-92W-ig 5, 12 és 24 V DC feszültséggel.

 

További újdonságaink:: 

- Evoline fali és álló rack szekrények

- Cat.6 és Cat6A LSOH HD patch kábelek

- Új KEOR T-Evo háromfázisú szünetmentes áramforrások

- Új Trimod HE háromfázisú moduláris szünetmentes áramforrások

- Szenzorok fogadására kész, komplett rack felügyeletre alkalmas, kapcsolható és mérhető intelligens elosztósorok (iPDU)

- széles funkcióválasztékú moduláris padlódobozok betonba és álpadlóba egyaránt

- bepattintható és univerzális energiaoszlopok

 

 

Az új listaárak letölthetőek a http://marchiol.hu/gyartok/energiaelosztas/legrand menüpont alatt.